Wishlist 2017

NOIRE kabelka. Každá kabelka Noire má unikátní kód, který můžete propojit s profilem v mobilní aplikaci. Spojení kabelky s módním profilem nabízí majitelce nové možnosti jak se podělit o svůj styl, a to prostřednictvím kódu na kabelce nebo přímo v aplikaci. Propojení kabelky a profilu znemožňuje padělání – každá kabelka zůstává jedinečnou pro svou majitelku.

OBJEKTIV CANON EF-S 18-55 DC. K Vánocům jsem si přála Canon EOS 100D pouze s větším objektivem, proto bych byla velmi ráda i za tento, který se specializuje na focení detailů.

DANIEL WELLINGTON CLASSIC SHEFFIELD 36 MM 0508DW. Unisex hodinky s pouzdrem z ušlechtilé oceli v barvě růžového zlata o průměru 36 mm a minerálním sklíčkem. Módní hodinky s jednoduchým designem.

KYLIE COSMETICS – Matte Lip Kit. Lip Kit od Kylie Jenner chce vlastnit snad každá holka. Na Kylie Cosmetics si můžete Lip Kit objednat. Teď běží i vánoční edice.

YANKEE CANDLE – the world´s best loved candle. Zatím jsem tyhle svíčky nemohla sama vyzkoušet, ale ze všech stran na ně slyším obrovskou chválu. Zde si můžete přečíst všechny důležité a zajímavé informace, které jste možná o značce nevěděli: http://www.yankeesvicky.cz/o-znacce.html.

 

RIMMEL KATE MOSS LIPSTICK v odstínu 1.

HAPPY SOCKS. Modré ponožky Happy Socks s červenými tečkami, vzor dot lze objednat na tomto e-shopu https://www.urbanlux.cz/dot01-6000.htmlPonožky obsahují z 85% česanou bavlnu, 13% polyamid, 2% elastan. Zdravý puntičkář ví, že k dokonalosti stačí dotáhnout outfit do puntíku. Potřebuje puntíkaté ponožky.

GABRIELLE HECL COLLECTION. Kolekci lze objednat na https://www.onyxx.cz/gabrielle-hecl. Podzimní kolekce Gabrielle Hecl ve spolupráci s Onyxx Limitation.

LUCYPUG COLLECTION. Kolekci lze objednat na http://gotshirtshop.com/sk/lucypug/Kolekci navrhla Lucy s pomocí týmu z go t-shirt. Jedinečný design, který nemá nikdo, kvalita materiálu a potisku dělají z tohoto kousku tu pravou volbu.

Pokud se mi do Wishlistu něco přidá, tak ho tady samozřejmě aktualizuji. Tato stránka může sloužit i pro mé kamarády a rodinu, kdyby mi chtěli koupit jedno z těchto přání 😀

Vaše
Claire ♥