How to spend time with your family

Ahoj všichni!

Jaro je v plném proudu a já se stále prodírám fotkami z února a novějšími z března. Mám problémy s nahráváním fotografií. Nevím zda je to vysokou kvalitou nebo WordPressem, ale místo 10 minut se fotky pokouším nahrát přes hodinu. Nevím si s tím rady a nejsem trpělivý člověk, takže to kolikrát raději vzdám a pak nevyjde článek. Musím na to nějak přijít a pokusit se tenhle problém vyřešit, protože bych se nerada vracela na starou doménu. Blogger je dobrý pro začátečníky nebo pro ty, kteří si umí udělat design podle svých představ nebo pro ty, kteří někoho na ten design mají, což já nemám, a proto mi vyhovuje WordPress.

V dnešním článku se pokusím shrnout narozeninovou oslavu bráchovo 15. narozenin. Doufám, že se vám článek i fotky budou líbit.

Oslava narozenin začala o víkendu 25. února, kdy jsme uspořádali rodinnou oslavu. Mamka objednala dorty z Cukrárny u Čížků a chlebíčky od Křapka z Osady.

V neděli měl můj brácha narozeniny a pak v pondělí taťka, tak jsme zašli v neděli na rodinný oběd do Koliby Rustiky v Jirkově. Jídlo bylo vynikající a vypadalo božsky ♥

Pak už jsme se přesunuli do Strikelandu na Březenecké v Chomutově. Tam jsme strávili asi 3 hodiny.

To je pro dnešní článek vše 🙂 Doufám, že se vám líbil. Za chvilku vyrážím do kina s kamarádkou na Beauty and the Beast. Podle recenzí a ohlasů stojí film za zhlédnutí.

Mějte se krásně a hezký zbytek víkendu!

Claire ♥

Sledujte mé sociální sítě:

Instagram_Logo
@xoxo__claire
@klaralatinova
@klaralatinova