My New Years Eve?

Ahoj všichni!

Jako každý rok, tak i letos jsem trávila většinu Silvestra s mou rodinou. V ranních a dopoledních hodinách jsem sledovala poslední vánoční filmy a vdechovala vůni skořice a jehličí vánočního stromečku. Čas okolo Vánoc je nejlepším časem ve smyslu strávit ho v kruhu nejbližší rodiny a dělit se o společné zážitky z celého roku, sledovat vánoční filmy nebo jenom prostě relaxovat a jíst poslední kousky cukroví. Letos jsem napekli asi 5 druhů cukroví (linecké, košíčky, ořechy, foukané a mé nejoblíbenější DORTÍKY) a vše se do posledního kousku snědlo. Měla jsem také možnost si vyzkoušet upéct můj první Gingerbread a recept na něj naleznete zde.

 

Když se začal čas schylovat k 15 hodině, tak taťka začal chystat „pozdní oběd“ nebo spíše „brzkou večeři“, protože jsem musela v 16 hodin odjet do Mostu, kde mě od 18 hodin čekala premiéra divadelního představení Sluha dvou pánů. O tom ale později. K jídlu jsme jako každý rok měli bifteky s hranolky a oblohu, kterou jsem se snažila naaranžovat tak, aby se na talíř vešlo vše ostatní.

Mezitím, když se připravovala večeře, tak jsem šla zkoušet něco vyfotit. Ještě nemám cit v zaostřování ani ve všech funkcích, které Canon EOS 100D nabízí. Doufám, že za pár měsíců to bude o něco lepší. Pokud by to vyšlo, tak bych si určitě zaplatila nějaký kurz fotografování, ale to je zatím ve hvězdách.

Po večeři jsem vyrazila na vlakové nádraží a jela jsem do Mostu, jak jsem již zmiňovala. Jela jsem s kamarádem na divadelní představení Sluha dvou pánů od Carla Goldoniho. Představení byla humorné, pěkně zpracované a výkony herců byly výborné. Celé představení na mě působilo příjemným dojmem a moc se mi to líbilo. Určitě mám v plánu do divadla zavítat, ať už ve svém volném čase nebo se školou. Lístek stál 200 Kč a seděli jsme v 7. řadě na místech 24 a 25, takže výhled byl také skvělý.

Také jsem si koupila hned další 3 lístky, ale tentokrát na maturitní ples chomutovského Gymnázia, SZŠ a také mostecké Soukromé hotelové školy Bukaschool.

Doufám, že se vám můj první článek v roce 2017 líbil. Budu ráda za váš komentář, odběr nebo sdílení.

Mějte se krásně!

Claire ♥

Sledujte mé sociální sítě:

Instagram_Logo
@xoxo__claire
@klaralatinova
@klaralatinova